OBRAČUN: Kolima uleteo u grupu mladića!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN: Kolima uleteo u grupu mladića!

SMEDEREVSKA PALANKA - Obračun!

Nenad R. (31) iz Smederevske Palanke uhapšen je zbog sumnje da je nakon tuče ispred diskoteke „reno kliom“ naleteo na članove protivničke grupe i povredio ih! Protiv osmorice učesnika tuče biće podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

- Nenad R. je, kako se sumnja, ispred diskoteke izazvao tuču u kojoj je učestvovalo još osam ljudi. Okršaj je nastavljen i na raskrsnici Trga heroja i Ulice Vuka Karadžića. Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su se međusobno izudarali, Nenad R. je seo u „reno“, vozio se po gradu i tražio članove suparničke grupe - kaže izvor Kurira iz istrage.

Kad ih je uočio, Nenad je kolima naleteo na mladiće s kojima se ranije potukao.

- Oni su se pridigli i kamenicama osuli paljbu na „reno“. Nenad R. se tada dao u beg i oštetio dva parkirana vozila - kaže naš sagovornik.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OBRAČUN: Kolima uleteo u grupu mladića!

Izvor: medio.rs, 10.Nov.2012

Nenad je kolima naleteo na mladiće s kojima se ranije potukao.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.