OBNOVA SPECIJALNE BOLNICE BUKOVIČKA BANJA

Izvor: Kurir, 09.Jun.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBNOVA SPECIJALNE BOLNICE "BUKOVIČKA BANJA"

ARANĐELOVAC - U Aranđelovcu su počeli radovi na rekonstrukciji i adaptaciji Specijalne bolnice "Bukovička banja", u okviru koje će, u prvoj fazi, biti prepokriven krov, zamenjeni prozori i obnovljeni stolarija i fasada.

Projekat, koji će biti realizovan u tri faze, uradio je Saobraćajni institut CIP, a sredstva od 47 miliona dinara obezbeđena su iz Fonda za razvoj Republike Srbije, kao podsticaj građevinskoj industriji.

Radove izvodi Montažno - proizvodno preduzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Jedinstvo" iz Sevojna, ali bi uskoro trebalo da se raspiše još jedan tender za adaptaciju potkrovlja u apartmane, pošto je Specijalna bolnica iz sopstvenih izvora i od Ministarstva zdravlja obezbedila dodatnih 10 miliona dinara za te radove.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Počela izgradnja puta na Besnoj Kobili, budućem skijaškom "hitu" Srbije

Izvor: YU-Build.rs, 09.Jun.2011

Radovi na izgradnji puta R239, Kriva Feja – Ljubata, u dužini od 2.343m na Besnoj Kobili su počeli. Radove u ukupnoj vrednosti od 22 miliona dinara izvodi preduzeće "MDGIT" iz Niša, koje je poslalo najbolju ponudu na tenderu.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.