OBJAVLJENI NOVI DETALJI UBISTVA KOD OSIJEKA: Sin (61) ubio majku, zlostavljao je i ranije

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 18:25

OBJAVLJENI NOVI DETALJI UBISTVA KOD OSIJEKA: Sin (61) ubio majku, zlostavljao je i ranije

Optuženi je uhapšen, a odlukom istražnog sudije osuđen je na pritvor, zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja zločina.

Županijsko državno tužilaštvo  u Osijeku pokrenulo je istragu protiv 61-godišnjeg muškarca, osumnjičenog za ubistvo svoje 85-godišnje majke, a istražni sudija Županijskog suda u Osijeku osudio ga je na mesec dana zatvora, saopštilo je tužilaštvo.

Sumnja se da je okrivljeni 13. avgusta u porodičnoj kući u Normancima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedaleko od Osijeka, u nameri da ubije svoju 85-godišnju majku, koju je ranije zlostavljao, nekoliko puta udario žrtvu po glavi i telu nepoznatim predmetom i rukama. Povrede su prouzrokovale njenu smrt.

Tužilaštvo tereti 61-godišnjeg okrivljenog za teško ubistvo.

Podsetimo, nesrećna žena pronađena je u četvrtak uveče oko 18:20 u porodičnoj kući u Normancima kod Osijeka. Dežurni mrtvozornik izrazio je sumnju da smrt nije nastupila prirodnim putem.

Po završetku istrage telo je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek, gde je u petak obdukcija završena. Šezdeset jednogodišnji muškarac osumnjičen za ubistvo svoje majke uhapšen je u četvrtak uveče oko 23.50.

Meštani nemaju lepe reči o njemu, a navodno nedugo pre pronalaska tela u kući, šetao je selom i rekao nekim meštanima da se njegova majka oseća loše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.