OBJAVLJENI NAJNOVIJI PODACI: Još 386 novoobolelih od korona virusa, preminulo 18 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 15:46

OBJAVLJENI NAJNOVIJI PODACI: Još 386 novoobolelih od korona virusa, preminulo 18 osoba

Najnoviji podaci povodom stanja sa korona virusom u zemlji

Prema najnovijim informacijama u Republici Srbiji je potvrđeno još 386 osoba koje su pozitivne na korona virus. Preminulo je 18 osoba.

Na respiratoru se u ovom trenutku nalazi 130 osoba

Najkritičnije stanje je u Beogradu, a potom u Šapcu i Novom Pazaru.

- Danas je nažalost najgori dan od početka naše borbe sa korona virusom zbog čega sam želela da se obratim. U psolednja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 24 sata čak 18 osoba je preminulo, 130 osoba je na respiratorima i od 8.346 njih 386 je novozaraženo. I dalje je najkritičnije u Beogradu - rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Kako je tokom prepodneva obelodanjeno, čak deset pacijenata je u poslednja 24 sata preminulo u Novom Pazaru, a četvoro u Vojvodini.

Pre današnjeg dana najviše preminulih, 13 osoba, imali smo 7. jula.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBJAVLJENI NAJNOVIJI PODACI: Još 345 novoobolelih od korona virusa, preminulo 12 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 15:01

Najnovije informacije u vezi stanja sa epidemijom korona virusa..U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 7.032 osoba, njih 345 bilo je pozitivno, a nažalost preminulo je 12 osoba...Na respiratorima se nalazi 139 pacijenata...Podsetimo, juče je bio najgori dan u Srbiji od početka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.