OBJAVLJENI NAJNOVIJI DETALJI O NESTALOM MARKU: Porodica na mestu gde ronioci pretražuju, evo šta je Žandarmerija pronašla

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:38

OBJAVLJENI NAJNOVIJI DETALJI O NESTALOM MARKU: Porodica na mestu gde ronioci pretražuju, evo šta je Žandarmerija pronašla

Na licu mesta je i njegova porodica koja zabrinuto čeka bilo kakve informacije

Danas se navršava treći dan potrage za Markom Majstorovićem iz Veternika. Na licu mesta su bili ronioci Žandarmerije kao i ribočuvarska služba Voda Vojvodine, ali nisu pronašli ništa, prenosi Telegraf. Na licu mesta su Markova supruga, majka, brat, rodbnina i prijatelji.

Kako se saznaje, do sada je pronađen gumeni čamac probušen u vodi, veslo i čizme, a Markov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazak zabeležen je nadzornom kamerom sa šljunkare. Marko je došao u nedelju na ponedeljak, a ne kako je ranije objavljeno na mrežama između subote i nedelje.

Prethodni dan bio je na izletu sa prijateljima nakon čega je došao na pecanje. Kako se saznaje, bio je strastveni pecaroš i sportista, nije pio alkohol niti je išao u kafane.

Za sada nije poznato na kojim lokacijama će Žandarmerija nastaviti potragu, a porodica apeluje na sve koji imaju čamce i sonare da se jave ili da dođu na prevodnicu kod kanala. Kanal je zbog visokog nivoa Dunava bio miran i nije tekao sve do danas.

Marko je na sebi imao tamno plavi duks i trenerku crne boje. Na ovom mestu je često pecao, a čuvar šljunkare kaže da im je često donosio ribu i hranu, te da je izuzetno fin i vaspitan momak bez poroka.

Kako kaže Markova sestra, ronioci su danima na terenu i pretražuju predeo kod kanala kod TC "Big" u Novom Sadu prema brani, jer tu bio da peca. Nadaju se srećnom kraju potrage.

Potraga već danima traje, a trenutno je na licu mesta policija koja pretražuje lice mesta. Porodica takođe aktivno traga i sa nestrpljenjem čeka bilo kakvu informaciju i nadaju se srećnom kraju potrage.

Za sada nije poznato da li je nađeno nešto od njegovih stvari na mestu gde je pecao, a koje se nalazi u blizini prevodnice na kanalu, prenosi Telegraf.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Nikola Bilić/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.