OBJAVLJENI DATUMI PROBNIH ISPITA! Osmaci dobijaju priliku da testiraju svoje znanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 14:26

OBJAVLJENI DATUMI PROBNIH ISPITA! Osmaci dobijaju priliku da testiraju svoje znanje

Probni završni ispit za učenike 8. razreda osnovne škole u Srbiji, biće održan u petak i subotu, odnosno 22. i 23. marta.
Učenici će u petak, od 12 do 14 časova polagati test iz matematike, dok će u subotu, od 9 do 11 časova polagati test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, a izabrani predmet će polagati od 11.30 do 13.30 časova.
Probni ispit se organizuje kako bi pomogao osmacima da provere svoje znanje, ali i da se upoznaju sa procedurama polaganja završnog ispita.
Prema Kalendaru aktivnosti za sprovođenje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za školsku 2023/2024 i upisa učenika u srednju školu za školsku 2024/2025 predviđeno je da od 25. do 29. marta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Osmaci polažu probni završni ispit 22. i 23. marta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Mar.2024

BEOGRAD – Probni završni ispit za učenike 8. razreda osnovne škole u Srbiji, biće održan u petak i subotu, odnosno 22. i 23. marta. Učenici će u petak, od 12 do 14 časova polagati test iz matematike, dok će u subotu, od 9 do 11 časova polagati test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, a...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.