OBJAVLJEN SNIMAK NAPADA NA NEMAČKOG POLITIČARA: Istina izašla na videlo, ali i VELIKA LAŽ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJAVLJEN SNIMAK NAPADA NA NEMAČKOG POLITIČARA: Istina izašla na videlo, ali i VELIKA LAŽ! (VIDEO)

Stranka je opisala da su ga napadači pretukli drvenom palicom i prestali da ga udaraju tek kada su mu pomogla dva prolaznika

Pre nekoliko dana objavljeno je kako je nemački poslanik AfD-a, Frank Magnic, pretučen.

Međutim, snimak napada baca novo svetlo na ceo slučaj i istinistost tvrdnji istaknutog člana populističke Alternative za Nemačku.

Njegova stranka je opisala da su ga napadači pretukli drvenom palicom i prestali da ga udaraju tek kada su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomogla dva prolaznika. Odmah posle napada Magnic (66) je prebačen u bolnicu, a iz AfD-a su rekli da su ga nepoznati počinioci srušili na zemlju i udarali drvenim predmetom po glavi.

Ubrzo su objavili i uznemirujuću fotografiju Magnica u bolnici na kojoj se vidi duboka rana na njegovoj glavi i nateklo i krvavo lice.

Nemačka policija je pregledala snimke nadzornih kamera i došla do drugačijeg zaključka. Vidi se da je nepoznati muškarac srušio političara, ali je odmah posle toga, zajedno s još dvojicom, pobegao. Potom je još jedan muškarac prošao dok je političar ležao na tlu.

Na snimcima nije uočena upotreba bilo kakvog oružja ili predmeta tokom napada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.