OBJAVLJEN NAJNOVIJI SNIMAK LANSIRANJA! Ruska HIPERSONIČNA RAKETA od koje nema spasa! Zapad zbog ovoga DRHTI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBJAVLJEN NAJNOVIJI SNIMAK LANSIRANJA! Ruska HIPERSONIČNA RAKETA od koje nema spasa! Zapad zbog ovoga DRHTI! (VIDEO)

Televizija „Zvezda“ objavila je nove snimke ispitivanja ruskog hipersoničnog sistema „Avangard“.

Osim lansiranja rakete, čiji je video-snimak objavilo Ministarstvo odbrane, na filmu se nalaze i snimci iz Nacionalnog centra za upravljanje odbranom.

Raketne probe su održane 26. decembra u prisustvu predsednika Rusije Vladimira Putina. Raketa je lansirana iz Dombarovskog (Orenburgska oblast) na uslovnu metu na poligonu Kura na Kamčatki.

Očekuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će prvi puk sistema sa blokom „Avangard“ stupiti na borbenu dužnost u Dombarovskoj diviziji 2019. godine.

„Avangard“ je mobilni raketni sistem strateške namene sa interkontinentalnom balističkom raketom sposobnom da prelazi značajne udaljenosti u gustim slojevima atmosfere brzinama većim od brzine zvuka.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Objavljen novi video lansiranja „Avangarda“

Izvor: Vostok.rs, 30.Dec.2018

Ministarstvo odbrane Ruske Federacije je objavilo novi snimak testiranja ruskog hipersoničnog kompleksa "Avangard". Video uključuje kadrove iz Nacionalnog centra za upravljanje odbranom i trenutke lansiranja rakete sa hipersoničnom borbenom jedinicom. . Poslednje testiranje "Avangarda"...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.