OBIJEN, PA ZAPALJEN: Objekat kod Prijepolja vredan više desetina hiljada evra izgoreo do temelja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 21:58

OBIJEN, PA ZAPALJEN: Objekat kod Prijepolja vredan više desetina hiljada evra izgoreo do temelja (FOTO)

U blizini ove vikendice nije bilo drugih stambenih objekata

Na Jabuci kod Prijepolja do temelja je izgorela luksuzno opremljena vikendica, a pretpostavlja se da je ovaj objekat prvo obijen, a potom zapaljen.

Kako se saznaje, u blizini ove vikendice nije bilo drugih stambenih objekata, pa je vatru primetio vozač koji je prolazio magistralnim putem koji vodi ka Crnoj Gori.

On je pozvao vatrogasce, ali je vatrena stihija za kratko vreme progutala drveni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objekat vredan više desetina hiljada evra, a koji vlasništvo prijepoljskog privrednika koji godinama živi i radi u inostranstvu.

U vreme izbijanja požara u vikendici nije niko boravio. Objekat je izgrađen nedavno, a solarnim panelima napajan je električnom energijom.

Prve indicije ukazuju, da su vrata polomljena te da je iz vikendice ukradena tehnika, a potom da je požar podmetnut.

Istragu sprovodi prijepoljska policija, koja traga za počiniocima ovog krivičnog dela.

Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik ovog objekta otkupio je nekoliko hektara zemljišta na Jabuci nameravujući da se bavi zdravstvenim turizmom, ali nakon ovog incidenta od te namere će, verovatno odustati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prijepolje – U srpskom selu zapaljena vikendica Bošnjaka Z.M.

Izvor: SandzakPress.net, 04.Maj.2021, 12:48

Foto: A.Rovčanin/PP Media Na obodu Jabuke, blizu granice sa Crnom Gorom, do temelja je izgorjela luksuzno opremljena drvena vikendica od 120 metara kvadratnih, vlasništvo uglednog prijepoljskog privrednika koji godinama živi i radi u inostranstvu. Prema nezvaničnim saznanjima portala PP Media, vikendica...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.