OBIJAO AUTOMOBILE I UZIMA SVE ŠTO JE MOGAO: Velika akcija policije - hapšenje na Voždovcu zbog krađe

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 11:00

OBIJAO AUTOMOBILE I UZIMA SVE ŠTO JE MOGAO: Velika akcija policije - hapšenje na Voždovcu zbog krađe

Protiv njega će, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su četrdesetjednogodišnjeg muškarca osumnjičenog da je izvršio više krivičnih dela teška krađa i krađa.

On se sumnjiči da je od početka godine, na teritoriji opštine Voždovac, provaljivao u automobile iz kojih je krao kasetofone, novac, lične stvari, torbe, navigaciju, alat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen lopov sa Voždovca; Provaljivao u automobile

Izvor: B92, 18.Maj.2021

Beograd -- Policija je u Beogradu uhapsila muškarca (41) koji je na teritoriji opštine Voždovac provalio u više automobila iz kojih je krao kasetofone i lične stvari,..Kako se navodi u saopštenju, on se sumnjiči da je od početka godine provaljivao u automobile iz kojih je krao kasetofone, novac,...

Nastavak na B92...

Uhapšen osumnjičeni za više krađa na teritoriji Voždovca

Izvor: B92, 18.Maj.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su 41-godišnjeg muškarca, koji se sumnjiči da je izvršio više krivičnih dela teška krađa i krađa na teritoriji opštine Voždovac...Kako se precizira u saopštenju objavljenom na sajtu MUP-a, on se sumnjiči da je, od početka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.