Izvor: Kurir, 04.Dec.2010, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEZBEĐEN MAZUT IZ ROBNIH REZERVI ZA TOPLANU PIROT

PIROT- Direktor Gradske toplane u Pirotu Radovan Nikolić izjavio je da je to javno preduzeće potpisalo ugovor sa Direkcijom za robne rezerve o nabavci novih 1.300 tona mazuta iz robnih rezervi za daljinsko grejanje.

- Ova količina mazuta biće dovoljna za nesmetanu isporuku toplotne energije u naredna dva meseca, rekao je Nikolić agenciji Beta, podsetivši da je na početku grejne sezone, 15. oktobra, ta Toplana obezbedila 700 tona mazuta, takođe iz robnih rezervi.

Odlukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vlade Srbije, iz robnih rezervi nedavno je obezbeđeno je 27.500 tona mazuta za 39 toplana, među kojima je i pirotska.

Nikolić je kazao da pirotska toplana i dalje ima problem naplate dugovanja za usluge daljinskog grejanja koja iznose 60 miliona dinara.

- Od tog iznosa vlasnici stambenog prostora nam duguju 20 miliona dinara, a ostalo je dug poslovnog prostora, rekao je on, dodajući da dugovanja posle opomena pokušavaju da naplate i tužbama koje podnose protiv neredovnih platiša.

Toplana u Pirotu greje 192.000 kvadratnih metara, odnosno 2.500 stanova i oko 300 korisnika poslovnog prostora.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Obezbeđen mazut iz robnih rezervi za toplanu Pirot

Izvor: Glas javnosti, 05.Dec.2010, 07:17

PIROT- Direktor Gradske toplane u Pirotu Radovan Nikolić izjavio je da je to javno preduzeće potpisalo ugovor sa Direkcijom za robne rezerve o nabavci novih 1.300 tona mazuta iz robnih rezervi za daljinsko grejanje...-  Ova količina mazuta biće dovoljna za nesmetanu isporuku toplotne energije u...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.