OBELODANJENI NOVI RATNI PLANOVI BELE KUĆE: Saliven otkrio šta su naredni koraci i namere Amerike

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 20:50

OBELODANJENI NOVI RATNI PLANOVI BELE KUĆE: Saliven otkrio šta su naredni koraci i namere Amerike

Američka vojska ima pune ruke posla ovih dana

Sjedinjene Države planiraju da preduzmu dalje udare nakon ubistva tri američka vojnika od strane milicija koje podržava Iran prošlog vikenda, saopštio je danas savetnik Bele kuće za bezbednost Džejk Saliven.

- Nameravamo da izvršimo dodatne udare i akcije, da nastavimo da šaljemo jasnu poruku da će SAD odgovoriti kada su naše snage napadnute i naš ljudi ubijeni - rekao je Salivan u programu "Meet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the Press" na kanalu NBC.

Sjedinjene Države i Velika Britanija započele su udare na lokacije u Jemenu protiv Huta, kao i na ciljeve u Siriji i Iraku. Pogođene lokacije su navodno pripadale raznim milicijama koje podržava Iran, a koji SAD okrivljuju za napad u Jordanu.

- Ono što se dogodilo u petak bio je početak, a ne kraj, našeg odgovora, i biće još koraka, nekih do sada viđenih, nekih ne - poručio je Saliven u emisiji.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.