OBDUKCIJOM POTVRĐENO ONO NAJSTRAŠNIJE: Iz Dunava izvučeno telo nestalog Milana - potraga se nastavlja za još jednim mladićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 18:09

OBDUKCIJOM POTVRĐENO ONO NAJSTRAŠNIJE: Iz Dunava izvučeno telo nestalog Milana - potraga se nastavlja za još jednim mladićem

Obdukcijom utvrđen identitet muškarca nađenog u Dunavu kod Smedereva

Iz Dunava, u naselju Jugovo, juče je izvučeno telo Milana Nikolića, jednog od trojice drugova koji su nestali 18. marta, kada im se prevrnuo čamac, potvrđeno je iz policije.

- Po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Smederevu, izvršena je obdukcija i identifikacija tela i utvrđeno je da se radi o tridesetšestogodišnjem M. N. iz Zemuna, jednom od trojice muškaraca za kojima se tragalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 18. marta, kada su, usled prevrtanja čamca, upali u Dunav kod Ade Huje u Beogradu - navodi se u saopštenju MUP-a.

Podsetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila 18. marta kasno uveče.

Mane K. je jedini uspeo da se spasi i da prepliva reku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Prijatelji i porodica od tada su neprestano tragali za trojicom nestalih drugova. Do sada su iz reke izvučeni Milan i Nenad Trivković, dok se potraga za nestalim Milošem Markovićem i dalje nastavlja.

Više vesti o ovoj nesreći možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.