OBAVEŠTENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAVEŠTENJE

JKP Parking servis objavio javni poziv za podnošenje ponuda

Javno komunalno preduzeće za javne garaže i parkirališta "Parking servis" Beograd, Ul. kneza Višeslava br. 27, u skladu sa čl. 10. i čl. 11. Zakona o javnim nabavkama obaveštava zainteresovana lica da je objavljen javni poziv za podnošenje ponuda za javnu nabavku dobara – nabavka prsluka za akciju "Đaci vas mole, usporite pored škole".

Broj nabavke, koja se sprovodi u postupku javne nabavke male >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrednosti, je MV-19-U-00/18.

Navedeni poziv, kao i konkursnu dokumentaciju, zainteresovana lica mogu preuzeti sa sajta Naručioca www.parking-servis.co.rs, sa Portala javnih nabavki http://portal.ujn.gov.rs/, kao i sa sajta javnih nabavki grada Beograda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.