O upravnim odborima medija: Nisu smene, nije žurba - već popuna praznih mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O upravnim odborima medija: Nisu smene, nije žurba - već popuna praznih mesta

BEOGRAD - Savetnik predsednika Srbije za medije Nebojša Krstić izjavio je večeras da nije bilo nikakve smene u upravnim odborima dnevnog lista Politika i Nacionalne agencije Tanjug, veće je vlada samo delegirala članove koji su nedostajali i kojima je istekao mandat.

Kada je reč o Politici, Krstić je za TV B92 rekao da je šest članova Upravnog odbora nedostajalo i da ih je vlada zato delegirala, a skupština akcionara će odlučiti da li će taj predlog prihvatiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Što se Tanjuga tiče, članovima Upravnog odbora istekao je mandat pre dva meseca i zbog toga je to vlada uradila. Nije bilo naikakvih smena", kazao je Krstić.

Na pitanje zašto je to učinjeno baš sada, Krstić je rekao da se ne radi ni o kakvoj žurbi, već da se mesecima kasnilo sa popunjavanjem tih upražnjenih mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.