O-ou... Jako loš znak za Barsu na otvaranju sezone

Izvor: Mondo, 24.Avg.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O-ou... Jako loš znak za Barsu na otvaranju sezone

Oni koji su sujeverni, neće razmišljati pozitivno posle utakmice Barselona - Elče.

Foto: Twitter/@barcastuff

Premijeru fudbalera Barselone, u La Ligi za sezonu 2014/15, obeležila je crna mačka.

Za one sujeverne, to je jako loš znak.

Velika hladnokrvna crna mačka ušetala je na teren stadiona "Kamp Nou" na početku utakmice 1. kola Primere između Barselone i Elčea i dobrih dva, tri minuta odbila da se pomeri sa igrališta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Nijedan igrač nije želeo ili smeo da se petlja s njom, jednostavno su svi čekali da se maca odluči za povlačenje na tribine.

Meow

— Nou Camp Black Cat (@NouCampBlackCat) August 24, 2014

VIDEO: Barcelona vs Elche stopped as a BLACK CAT invades the pitch at Camp Nou! WATCH- http://t.co/5wRnkxIlV7pic.twitter.com/gcFZEzD8nI

— Purely Football (@PurelyFootball) August 24, 2014

Sve to, sa osmehom je pratio trener Katalonaca, Luis Enrike, što bi verovatno značilo da nije nimalo sujeveran. Ali, oni navijači Barse koji jesu, neće ovo shvatiti kao bezazlenu scenu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.