O njegovoj originalnoj prosidbi bruji Srbija, a Stefan otkriva zbog čega je to uradio

Izvor: Blic, 17.Maj.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O njegovoj originalnoj prosidbi bruji Srbija, a Stefan otkriva zbog čega je to uradio

Stefan Vasiljević iz Beograda, koji je u ponedeljak zaprosio svoju devojku Jovanu Stanković u oklopu Miloša Obilića na Gazimestanu, za "Blic" je otkrio kako je došao na ideju da verenički prsten devojci uruči na baš ovakav način.

On objašnjava da se ovoga dosetio kako bi podstakao, ali i podsetio druge Srbe na našu tradiciju. Njegova izabranica, međutim, nije ni slutila da će je zaprositi na krajnje neobičan način.

- Jovana ništa nije znala. Mislila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će samo obići prijatelje i videti južnu srpsku pokrajinu. Bili smo u manastiru Gračanica dva, tri dana i u razgovoru sa ljudima iz Turističke organizacije spomenuo sam da želim da je zaprosim. Oni su mi i dali ideju, jer nisam baš planirao da je zaprosim u oklopu. Oni su mi ga ponudili, što me je oduševilo - prepričava Stefan.

I tako je Stefan u metalnom oklopu Miloša Obilića, klečeći na kolenima, u prisustvu nekoliko prijatelja iz Turističke organizacije Gračanice kao "svedoka", zaprosio svoju devojku Jovanu, sa kojom se zabavljao dve godine.

Kada će biti svadba i da li će se potruditi da i ona bude zanimljiva, još uvek se ne zna. Kako objašnjava Stefan, o tome još nije razmišljao. Verujemo da će se i te kako potruditi da napravi nešto originalno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.