O delu Zorana Kocića priča Srbija: Svoju vikendicu poklonio je deci oboleloj od raka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O delu Zorana Kocića priča Srbija: Svoju vikendicu poklonio je deci oboleloj od raka (FOTO)

Svaka čast

Na dan kada se obeležava Svetski dan dobrote, Zoran Kocić je učinio delo koje će svakako ostati upamćeno, a na kome će biti zahvalni mnogi, a posebno deca i njihovi roditelji kojima je ovo bilo neophodno.

Naime, Zoran je svoju vikendicu koja se nalazi u Popovcu kod Novog sada poklonio NURDOR-u, a njegova namera je da vikendica postane oaza oporavka za decu posle završetka lečenja.

U objavi koje je ovo udruženje podelilo na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama, kažu da je potpisivanje ugovara prošlo vrlo emotivno. Humani čika Zoran odlučio je da pokloni vikendicu od 100 kvadrata i devet ari placa jer, kako kaže, "naše je samo ono što poklonimo drugima". Takođe, čika Zoran zbog bolesti nije bio u kući u Popovcu devet godina pa kaže da je kuću ipak neophodno renovirati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.