O dekanu FPN sad tužilaštvo i sud

Izvor: B92, 24.Mar.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"O dekanu FPN sad tužilaštvo i sud"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je policija profesionalno odradila posao u slučaju napada na dekana FPN Iliju Vujačića.

On je na pitanje dokle se stiglo u istrazi povodom napada na Vujačića, rekao da je policija obavila svoj deo posla i da je sada sve na tužilaštvu i sudovima.

"Uhapsili smo pet osoba, protiv svih pet su podnete krivične prijave. Dve osobe su izvršioci, dve su pomagači, a jedna nije prijavila saznanje o krivičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delu. Predali smo tužilaštvu. Mi smo profesionalno odradili svoj posao, sada je to u rukama sudova", rekao je Stefanović.

Dekan Fakulteta političkih nauka je napadnut sredinom novembra prošle godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.