O.U.R. Bar poklanja svirku Nipplepeople

Izvor: Danas, 01.Apr.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O.U.R. Bar poklanja svirku Nipplepeople

Rekonstruisani O.U.R. Bar počinje sa radom ovog petka, 1. aprila, i nije šala da će u sezoni koja je pred nama u Beograd doneti neke od najboljih koncerata ovog leta. Već u subotu, 2. aprila, nastupiće čuveni maskirani dvojac Nipplepeople, na besplatnom koncertu koji je poklon Beograđanima povodom uspešne rekonstrukcije ovog kluba na adresi Beogradska 71.

                        Bend Nipplepeople jedna je od najzanimljivijih pojava na regionalnoj muzičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << sceni u protekloj deceniji. Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Dolaze nam iz susedne Hrvatske, a publici su poznati po hitovima poput "Sutra", "Broj" i "Tebi" koje će Beograđani ponovo imati priliku da čuju uživo ove subote. U ulozi domaće podrške naći će se rezident kluba Uroš Milovanović.

Subote u O.U.R-u će u narednoj sezoni biti u znaku lajv nastupa, a besplatni koncert sastava Nipplepeople biće samo uvod u serijal odličnih gigova, jer ovog leta stiže Nouvelle Vague, najpoznatiji cover bend na svetu, kao i Koop, magični jazz sastav iz Švedske - a koncerti će biti održani na posebnoj letnjoj pozornici na otvorenom, gde su se do sada dešavale tradiocionalne "O.U.R. Block Party" večeri. Ovaj koncept pod nazivom "O.U.R. leto na Tašu" doneće još mnoga iznenađenja ovog leta.

U petak, 1. aprila, će gostima biti predstavljen novi letnji koncept u okviru kog će petkom nastupati poznati domaći DJ-evi u pratnji instrumentalista na perkusijama i saksofonu. Prvog dana aprila posetioci će moći da uživaju u setu DJ Zorbe, koga će na perkusijama pratiti čuveni N.I.K.O, kao i Sale Sax na saksofonu. Veče će kompletirati rezidenti Uroš Milovanović, Goran Starčević i Miloš Starčević.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.