Oтворен турнир у ритмичкој гимнастици „Tрофеј Новог Сада 2023“

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Mar.2023, 19:27

Oтворен турнир у ритмичкој гимнастици „Tрофеј Новог Сада 2023“

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин присуствовао је свечаном отварању 12. међународног турнира у ритмичкој гимнастици „Трофеј Новог Сада 2023″ у великој сали Спортског и пословног центра „Војводина“. Организатор  дводневног турнира „Трофеј Новог Сада“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Клуб ритмичке гимнастике „Ритмика“ који овај турнир реализује уз подршку Градске управе за спорт и омладину. Фото: Град Нови Сад „Веома ми је драго што Нови Сад поново има могућност да буде домаћин међународном турниру у ритмичкој гимнастици. Ово такмичење је сјајна прилика да у нашем граду присуствујемо извођењу врхунске ритмичке гимнастике светског нивоа и да промовишемо овај олимпијски спорт на најбољи начин. Наш град је увек био престоница спорта, град који негује спорт и има сву потребну инфраструктуру за одржавање великих спортских такмичења. Град Нови Сад ће посредством Управе за спорт и омладину наставити да подстиче децу и младе да се баве спортом, подржавати новосадске клубове и радити на унапређивању услова за квалитетније бављење спортом и још успешније организовање спортских манифестација. Хвала организаторима који из године у годину повећавају квалитет ове манифестације и доводе све више гостију у Нови Сад. Уверен сам да ће гости понети добре утиске из Новог Сада, а свим учесницима турнира желим спортску срећу на предстојећим такмичењима“,  рекао је Огњен Цвјетићанин.
Фото: Град Нови Сад На такмичењу учествују 44 спортске делегације са око 550 гимнастичарки узраста од осам до 18 година из 18 земаља и то из Израела, Румуније, Швајцарске, Аустрије, Чешке, Словачке, Мађарске, Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније, Норвешке, Кипра, Летоније, САД, Црне Горе, Украјине, Литваније и Србије.
U Novom Sadu otvoreno 17. Državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u stonom tenisu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Oтворен турнир у ритмичкој гимнастици „Tрофеј Новог Сада 2023“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.