Izvor: Danas, 20.Okt.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O Dunavskoj strategiji

Konferencija na temu "Dunavske strategije" i implementacije "Akcionog plana" ove strategije, kao konstruktivni dijalog svih zainteresovanih aktera od nacionalnog, regionalnog, lokalnog nivoa, kao i civilnog i privatnog sektora, biće održana danas u 10 sati, u Velikoj sali "Skupštine" AP Vojvodine u Novom Sadu.

Konferenciju će otvoriti potpredsednica "Skupštine" Vojvodine Ana Tomanova Makanova, a učesnicima će se obratiti i šef Kancelarije "Dunavska strategija point/Danube >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Strategy Point" Matija Vilfan, zatim Sanda Šimić, pomoćnica direktorke "Kancelarije za evropske integracije" RS, kao predstavnica Nacionalnog koordinatora za implementaciju "Dunavske strategije" u RS, Jorg Mirtl, ispred "EUSDR", Stefan August Lutgenau, predsednik "DCSF" i Siniša Lazić, direktor Fonda "Evropski poslovi".

Nacionalno slušanje održava se kao godišnji sastanak svih zainteresovanih strana - učesnika u procesu sprovođenja "Dunavske strategije". Očekuje se konstruktivni dijalog između nosioca ovog procesa na nacionalnom nivou u Republici Srbiji i predstavnika lokalnih uprava i civilnog sektora, uz prezentovanje izveštaja - Nacionalnog koordinatora Republike Srbije o implementaciji "Akcionog plana Dunavske strategije". Konferenciji će prisustvovati predstavnici evropskih tela za sprovođenje "EUSDR" ("Dunavske strategije").

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.