Izvor: Piplmetar.rs, 23.Feb.2024, 23:30

Nvidia testira aplikaciju koja objedinjuje GeForce Experience i Control Panel

Da bi korisnike rešila muka i razbacanih podešavanja na računarima, Nvidia testira aplikaciju koja objedinjuje neka od njih. Trenutno, korisnici moraju da pristupe Control Panel-u i da prolaze kroz nekoliko „teških” menija kako bi obavili zadatke kao što je G-sync konfiguracija. Takođe, postoji i potpuno odvojena aplikacija po imenu GeForce Experience, koja služi za osnovna GPU podešavanja, ažuriranje upravljačkih programa i brza podešavanja.
Upravo zato, kompanija objedinjuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dva odvojena alata u jedan, novom aplikacijom koja je trenutno u beta verziji, kojom olakšava PC igračima bolju kontrolu nad računarom.
Aplikacija ima redizajniran interfejs koji olakšava pristup alatima za snimanje i praćenje performansi. Takođe omogućava i primenu različitih filtera za igranje, uključujući i one koje koriste tehnologiju veštačke inteligencije, dostupne korisnicima GeForce RTX grafičkih karti. Kroz nju će korisnici moći i da ažuriraju drajvere, otkriju i instaliraju samostalne aplikacije kao što je GeForce Now i izvrše praktično sve vrste GPU podešavanja.
Osim toga, nova Nvidia aplikacija omogućavaće korisnicima da eksperimentišu sa novim alatom za remiksovanje koji starijim igrama donose poboljšane teksture optimizovane za veštačku inteligenciju.

Nvidia Nvidia
Takođe, aplikacija uvodi i novu funkciju pod nazivom RTX Dynamic Vibrance, koja unapređuje vizuelnu jasnoću i poboljšava trenutnu funkciju Digital Vibrance, a nalazi se u Control Panel-u, navodi dalje kompanija na svom sajtu.
Kako bi obeležila beta izdanje aplikacije, Nvidia je predstavila novi Game Ready Driver za Nightingale igru preživljavanja. Ovaj drajver optimizuje igru pomoću DLSS 3 i dodaje tehnologiju kompanije Reflex za smanjenje kašnjenja. Beta verzija aplikacije je trenutno dostupna za preuzimanje tako da već sada slobodno možete isprobati ovaj novitet.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.