Nurmagomedov pobedio Poiriera i odbranio titulu (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 08.Sep.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurmagomedov pobedio Poiriera i odbranio titulu (VIDEO)

Habib Nurmagomedov je odbranio titulu prvaka UFC-a u lakoj kategoriji savladavši Dustina Poiriera.   Habib je nakon dva minuta borbe oborio Poiriera i bio je veoma blizu završetka, no Amerikanac se uspeo izvući i preživeti prvu rundu. Poirier je u drugoj rundi krenuo furiozno, s nekoliko snažnih udaraca je uzdrmao Nurmagomedova, ali se Rus uspeo odbraniti i ponovo preuzeti kontrolu u oktagonu.   U trećoj rundi Poirier je bio vrlo blizu da pobijedi giljotinom, no Habib se izvukao u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << trenutku.   Nakon toga Amerikancu je popustila koncentracija, Nurmagomedov mu je brzo uzeo leđa i potom klasičnim gušenjem odbranio naslov prvaka lake kategorije.   Habib je na ovaj način ostvario 12. pobedu u UFC-u, a ovo mu je bila i 28. pobjeda u MMA borbama u karijeri iz isto toliko mečeva.   Poirier je upisao šesti poraz u 31. meču u karijeri.   indexonline.rs Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Nurmagomedov pobedio Poiriera i odbranio titulu (VIDEO)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Nurmagomadov ne prašta, presudila "giljotina"! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019

Dagestanac nastavio dominaciju nakon suspenzije!..Posle pobede nad Konorom MekGregorom, prvi put od oktobra 2018. Kabib Nurmagomadov se pojavio u ringu. Stradao je Dastin Poirije, Amerikanac čime je šampion pokazao da nema premca u lakoj kategoriji u UFC...Meč je održan u specijalno izgrađenom ringu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.