Nurdor: Sistem funkcioniše kao skup nepredvidivih faktora

Izvor: Danas, 10.Feb.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurdor: Sistem funkcioniše kao skup nepredvidivih faktora

U Srbiji društvene mreže i mediji su veoma često preplavljeni apelima za pomoć oboleloj deci od raka. Sami roditelji od trenutka kada saznaju dijagnozu počinju da se suočavaju sa nizom problema počevši od pomoći svom detetu do hvatanja u koštac sa birokratijom i pronalaženjem novca za lečenje. Članak Nurdor: Sistem funkcioniše kao skup nepredvidivih faktora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Privatni oblak

Izvor: Danas, 11.Feb.2019, 09:34

Kako računari i prenosni uređaji sve više napreduju, jedan od ključnih faktora postaje i problem kako skladištiti sve veći broj fotografija, video klipova i muzike. Članak Privatni oblak se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.