Nožem usmrtio oca: Zatražen pritvor za Alvina Kajtazovića iz Bihaća

Izvor: Blic, 17.Okt.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem usmrtio oca: Zatražen pritvor za Alvina Kajtazovića iz Bihaća

Bihaćko Kantonalno tužilaštvo predložilo je određivanje jednomesečnog pritvora za Alvina Kajtazovića (33), koji je osumnjičen da je nedelju naveče ubio svog 59-godišnjeg oca Seada Kajtazovića u porodičnoj kući u Bihaću.

Ova informacija potvrđena je iz Kantonalnog tužilaštva u Bihaću, a predlog je upućen bihaćkom Kantonalnom sudu.

Motiv za porodičnu tragediju u Bihaću u kojoj je Alvin Kajtazović (33) osumnjičen da je na smrt izbo oca Seada (59), >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još uvek nije poznat, a prema priči meštana pre toga se čula galama i svađa iz njihove kuće.

Osumnjičeni Kajtazović je policajcima rekao da se sukobio fizički sa ocem i da mu je nožem naneo smrtonosne povrede.

Obdukcija će pokazati koliko uboda je naneo ocu, a od osumnjičenog za ubistvo biće uzeti uzroci krvi i urina kako bi se videlo da li je bio pod uticajem alkohola ili nekih supstanci.

Meštani sa kojima smo razgovarali nisu želeli puno da pričaju o ovoj porodici.

- Mogu vam samo reći da ovo nije prvi put da su se otac i sin svađali i da se njihova galama i ranije čula po komšiluku. Šta se dogodilo da on potegne nož niko od nas ne zna – kaže jedan od meštana naselja Ribić.

Većina ih se nije iznenadila kada su videli policijske patrole u ulici, jer su mislili da su došli da ih smire.

- Alvin je bio miran mladić, ne znam šta se dogodilo pa je ubio oca – priča jedna od komšinica.

Neki od njih tvrde da su se njih dvojica u nedelju veče potukla i da je navodno ubijeni prvi nasrnuo na sina, zbog čega je on zgrabio nož i ubo oca.

U MUP Unsko-sanskog kantona je rečeno da je Policijskoj stanici Bihać u 19 časova prijavljeno da je u kući vlasništvo K.S. došlo do fizičkog obračuna između njega i njegovog sina K.A. (33).

- Dolaskom na lice mesta policija je na ulaznim vratima zatekla beživotno telo K. S., a u kući sina koji je u rukama imao nož. I on je imao vidne povrede – rekla je za “EuroBlic” Snežana Galić, portparolka MUP Unsko-sanskog kantona.

Na društvenim mrežama retki su juče ostavljali komentare u kojima navode da im je žao osumnjičenog Alvina.

Kako saznajemo, u nedelju uveče njih dvojica su bili sami u kući, te nije bilo očevidaca ubistva.

U tužilaštvu Unsko-sanskog kantona je potvrđeno da je uviđaj obavljen, a da se tokom ponedeljka očekivalo da osumnjičeni bude predate u nadležnost tužilaštva.

Najverovatnije će za njega biti zatraženo određivanje pritvora zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.