Novovvaroška preduzeća “19. MAJ” i TUR “VILA NANA” poklanjaju maske sugrađanima

Izvor: SandzakPress.net, 26.Mar.2020, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novovvaroška preduzeća “19. MAJ” i TUR “VILA NANA” poklanjaju maske sugrađanima

Nova Varoš – Miško Dragašević, vlasnik preduzeća “19. maj”, i Emilija Jelić, vlasnica TUR “Vila Nana”, ovih dana daju svoj lični doprinos u borbi protiv korona virusa. Oni su pokrenuli proizvodnju zaštitnih maski, preko potrebnih za normalno funkcionisanje u danima pandemije, a kojih u apotekama nema u dovoljnim količinama. Кako tvrde, zaštitne maske su izrađene od pamuka, mogu se otkuvavati i koristiti više puta. Trenutno je napravljeno oko 2000 maski, a kažu da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << obezbediti i dodatni materijal ako potreba za maskama bude veća. Pozivaju sve sugrađane koji mogu da pomognu sa šivenjem da im se jave kako bi im dostavili materijal i ubrzali proces izrade i snabdevanja maskama. Nesebičnu pomoć u šivenju su već pružile sugrađanke Vesna Ljujić i Behija Кolenović. Plan je da se već sutra počne sa deljenjem maski radnicima javnih službi. Dogovorena je podela zaštitnih maski policiji a potom će maske dobiti radnici Кomunalnog i Centra za socijalni rad. Maske će biti i sastavni deo paketa pomoći koje Centar za socijalni rad deli svojim korisnicima. Svi Novovarošani, kojima su potrebne, maske mogu preuzeti kod Emilije Jelić, Ulica Кarađorđeva 124, ili u radnji 19. Maj, Ulica Raoničke bune 23. Zlatarinfo The post Novovvaroška preduzeća “19. MAJ” i TUR “VILA NANA” poklanjaju maske sugrađanima appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Kylie Jenner donirala milion dolara za borbu protiv korona virusa

Izvor: Tracara.com, 27.Mar.2020, 01:01

Kylie Jenner donirala je milion dolara, kako bi pomogla u borbi protiv pandemije virusa korona, koji se širi čitavim svetom. Ona je novac donirala doktorki Thaïs Aliabadi, koja je ginekološkinja, a koja se na donaciji zahvalila na Instagramu. “Poželela sam da mi Univerzum pošalje zaštitne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.