„Novosti“ u domu Vanje Mijatović

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2013, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Novosti“ u domu Vanje Mijatović

POSLE pune tri nedelje na lečenju u kraljevačkom zdravstvenom centru „Studenica“, zbog teških povreda zadobijenih u saobraćajnom udesu 21. februara kod Novog Sada, mlada „Grandova“ zvezda Vanja Mijatović ovih dana se iz bolnice preselila kući - u stan svojih roditelja u Kraljevu gde se, u porodičnoj atmosferi, sve vidnije oporavlja, nadajući se i brzom povratku na muzičku scenu.- Na kućnom oporavku biću još nekoliko dana, a potom, po preporuci lekara, idem na rehabilitaciju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Specijalnu bolnicu „Agens“ u Mataruškoj Banji, gde ću, najverovatnije, provesti još dvadesetak dana. Nadam se da ću posle toga moći i da stanem na noge i sama da se brinem o sebi, pa i da se, makar do leta, opet vratim muzici - priča Vanja, već pomalo umorna od „izležavanja“.Svoje „bolesničke“ dane, međutim, Vanja i ne provodi baš izležavajući se. Naprotiv, aktivna je koliko god može i koliko joj to sada već gotovo sanirane povrede dozvoljavaju. Vreme, sa kojim više i ne zna šta bi, prekraćuje „viseći“ na „Fejsbuku“, ili mobilnom telefonu uzvrćajući na brojne poruke koje stižu sa svih strana, pa i izvan Srbije. Uz to, po ko zna koji put šarmantna Vanja „premotava“ video-snimke svojih nastupa i usput - mazeći se sa kućnim ljubimicem nestašnom pudlicom Elom - pevuši maštajući kako je opet na sceni. MALO VODE NA DLANUDOK se sasvim ne oporavi, nad Vanjom dan i noć bdiju i bdiće majka Snežana i otac Radoslav. A kad i roditelji moraju nakratko da se odmaknu od „bolesničkog“ kreveta, Vanja ne ostaje sama. Tada u pomoć priskaču bake - Nada i Blagica koje, uprkos godinama, svoju unuku-mezimicu gledaju baš kao malo vode na dlanu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vanja Mijatović na kućnom lečenju!

Izvor: Poznati.info, 21.Mar.2013, 06:36

Posle saobraćajne nesreće u kojoj je zadobila povrede rebara i pršljenova, zvezda “Granda” Vanja Mijatović opravlja se u svom domu, a o njoj brinu roditelji Snežana i Raca! Mlada pevačica će uskoro otići na rehabilitaciju u Matarušku Banju...Jedva čeka da ponovo stane na scenu: Vanja Mijatović...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.