Novosti su najbolji medija biznis partner

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2015, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novosti" su najbolji medija biznis partner

KOMPANIJA "Novosti" dobila je priznanje "Biznis medija partner 2015." koje se dodeljuje medijskoj kući koja je na najbolji način promovisala preduzeća i privrednike u regionu. Pod sloganom "U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner", kompanija "Mas medija internešnal" organizovala je tradicionalnu svečanu ceremoniju dodele priznanja u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu. Titula "Best partner 2015." pripala je kompaniji "Knez petrol", koju su tajnim glasanjem izabrali ovogodišnji laureati.Generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << direktor i glavni urednik Kompanije "Novosti" Ratko Dmitrović je istakao da se u novinarstvu ekonomija prati na nivou incidenta, ali da to u "Novostima" nije slučaj. - Ponosimo se što smo jedini dnevni list koji svakodnevno ima dve strane posvećene ekonomskim temama - kazao je Dmitrović. - Pre dve godine je kompanija bila na rubu propasti. Zatekli smo 11 miliona evra duga, 120 ljudi je bilo višak, a brojna izdanja gubitaši. Danas "Novosti" posluju sa dnevnom likvidnošću, sa istim brojem zaposlenih, jer nikoga nismo otpustili. Nismo podlegli tabloidizaciji i jeftinim sadržajima kojima se dižu i održavaju tiraži. To u "Novostima" nećete naći i to nas izdvaja u odnosu na ogroman deo dnevne štampe. Godišnja nagrada "Biznis partner" ustanovljena je pre 21 godinu u želji da se afirmišu sve najbolje kompanije i institucije. Priznanje ima regionalni karakter i namenjeno je svim kompanijama iz zemalja u regionu, bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva. Osim "Novosti", priznanja su dobili i RTV Pink, TV N1, "Privredni vjesnik", dok je za medija biznis ličnost proglašen Goran Milić, direktor Al Džazire Balkan. Za "regionalnog biznis partnera 2015." proglašeno je deset kompanija iz isto toliko zemalja. Specijalnu nagradu "Biznis partner 2015." primio je Njegova ekselencija dr Johanes Eigner, ambasador Austrije, za poseban doprinos jačanju ekonomske saradnje između Srbije i Austrije. Priznanje "Biznis partner plus 2015." pripalo je "Elektroprivredi Srbije", koja je pokazala najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici. "Biznis partner ekstra 2015." dodeljuje se instituciji ili organizaciji koja je dala poseban doprinos razvoju poslovne saradnje u regionu. Pripala je Privrednoj komori Srbije i Privrednoj komori Kosova. PRIZNANjE KNEŽEVIĆU PRIZNANjE "Biznis partner 2015. godine" dobila je 21 kompanija iz Srbije. Među njima su AIK BANKA a. d. Niš, "Trajal korporacija" iz Kruševca, "Novosadski sajam"... Jedan od laureata je i "Knez petrol", vlasnika Srđana Kneževića. Ova kompanija ima više od 1.000 zaposlenih koji rade u 70 maloprodajnih objekata. Preduzeće sarađuje sa više od 4.000 poslovnih partnera i prošle godine je ostvarilo oko 40 milijardi dinara prihoda.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novosadski sajam dobio priznanje za najbolju kompaniju

Izvor: Capital.ba, 17.Jun.2015

NOVI SAD, Novosadski sajam dobio je priznanje „Biznis partner 2015″ kao najbolja kompanija u kategoriji organizacije sajmova, kongresa i izložbi u regionu jugoistočne Evrope. To regionalno priznanje sinoć je uručeno izvršnom direktoru Sajma za integrisane marketing komunikacije Jeleni Marinković,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.