Novosti: Nađen dron na Preševu; RTS: Nije nađen dron

Izvor: B92, 01.Nov.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Nađen dron na Preševu; RTS: Nije nađen dron

Policija i carinici sprečili su, na graničnom prelazu Preševo, trojicu Albanaca da uđu u Srbiju, jer im je u vozilu pronađen dron, javile su Večernje novosti

Mađutim, RTS navodi da policija i carinici nisu na rutinskoj proveri našli bespilotnu letelicu sa daljinskim upravljačem bez carinske deklaracije.

"Novosti" su ranije javile da trojica Albanaca nisu imali neophodnu dokumentaciju za bespilotnu letelicu.

Izvori beogradskog lista navode da je dron, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom rutinske kontrole, pronađen u prostoru za rezervni točak i nije imao carinsku deklaraciju.

Albanski državljani su navodno rekli da putuju u Beograd zbog poslovnih obaveza, što je, ističu Večernje novosti, policajcima “bilo sumnjivo”.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.