Novosadska policija traga za razbojnikom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2013, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska policija traga za razbojnikom

NOVI SAD -

Policijska uprava Novi Sad traga za osobom koja se sumnjiči za više krivičnih dela razbojništva, saopšteno je danas iz te policijske uprave.

U saopštenju se navodi da je reč o muškarcu, starosti 35-40 godina, visine oko 185 centimetara, koji se tereti da je na području grada Novog Sada, uz pretnju pištoljem i nožem, oduzimao novac od zaposlenih u trgovinskim radnjama.

Iz Policijske uprave Novi Sad pozivaju građane koji mogu pomoći u identifikaciji i pronalasku osumnjičenog da se jave kriminalističkoj policiji, pozivom na brojeve telefona: 064/892-40-56 ili 021/488-41-42.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVEKA: Pljačkao je prodavnice u Novom Sadu i pretio radnicama pištoljem! (FOTO)

Izvor: S media, 04.Mar.2013

Novosadska policija traga za muškarcem koji je u poslednje vreme upadao u prodavnice i uz pretnju pištoljem od zaposlenih oduzimao novac...Reč je o muškarcu koji ima između 35 i 40 godina, visok je oko 185 cm, krupnije građe...Policija poziva građane koji mogu da pomognu pri identifikaciji i pronalasku...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.