Novopazarska vlast zove studente na turski fakultet

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarska vlast zove studente na turski fakultet

Lokalna samouprava Novog Pazara pozvala je učenike završnih razreda srednjih škola da konkurišu za besplatno studiranje na Balkan univerzitetu u Skoplju, turskoj visokoobrazovnoj ustanovi.

Balkan univerzitet je turska visokoobrazovna ustanova koja već nekoliko godina obezbeđuje dvadesetak stipendija za studente iz Sandžaka.

Član Gradskog veća Novog Pazara Seadetin Mujezinović rekao je da će prijemni ispit za zainteresovane biti održan 21. aprila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
"Test se sastoji iz provere opšte informisanosti i poznavanja engleskog jezika, jer se kompletna nastava i ispiti na ovom prestižnom univerzitetu odvijaju na engleskom jeziku", rekao je Mujezinović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAZARSKA VLAST ZOVE STUDENTE NA TURSKI FAKULTET

Izvor: Kurir, 30.Mar.2012

Već nekoliko godina obezbeđeno dvadesetak stipendija za studente iz Sandžaka..NOVI PAZAR - Lokalna samouprava Novog Pazara pozvala je učenike završnih razreda srednjih škola da konkurišu za besplatno studiranje na Balkan univerzitetu u Skoplju, turskoj visokoobrazovnoj ustanovi...Balkan univerzitet...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.