Novopazarska policija uhapsila sedam osoba zbog prodaje čaja za mršavljenje koji je štetan za zdravlje

Izvor: SandzakPress.net, 02.Feb.2023, 16:28

Novopazarska policija uhapsila sedam osoba zbog prodaje čaja za mršavljenje koji je štetan za zdravlje

Novopazarska policija je po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela krivične prijave protiv sedam osoba, pet muškaraca starosti 45, 29, 26, 23 i 22 godine i dve žene starosti 63 i 38 godina iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda. “Oni se sumnjiče da su u svojim radnjama, na tezgama ili putem brze pošte prodavali čaj za mršavljenje „Trex tea“ koji sadrži supstancu za koju je laboratorijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << ispitivanjem utvrđeno da je štetna za zdravlje”, kaže se u saopštenju. Policija je kod osumnjičenih pronašla ukupno 76 kutija ovog čaja. The post Novopazarska policija uhapsila sedam osoba zbog prodaje čaja za mršavljenje koji je štetan za zdravlje appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novopazarci prodavali čaj štetan po zdravlje

Izvor: Danas, 02.Feb.2023

Novopazarska policija podnela je krivične prijave u redovnom postupku protiv sedmoro građana zbog sumnje da su prodavali čaj za mršavljenje za koji je utvrđeno da je štetan po zdravlje.

Nastavak na Danas...

PRODAVALI ČAJ KOJI NISU SMELI: Akcija policije u Novom Pazaru - uhapšeno sedam osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023

Pet muškaraca starosti od 22 do 45 godina i dve žene 38 i 63 godina uhapšeni su zbog sumnje da su prodavali čaj koji je štetan za zdravlje ljudi...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivične prijave protiv sedam osoba, pet...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novi Pazar: Krivične prijave zbog prodaje štetnog čaja za mršavljenje

Izvor: Beta, 02.Feb.2023

Policija je podnela krivične prijave protiv sedam osoba iz Novog Pazara zbog sumnje da su prodavali čaj za mršavljenje štetan po zdravlje, saopšteno je danas.Po nalogu nadležnog tužilaštva, prijave su podnete protiv petorice muškaraca i dve žene od kojih je policija zaplenila 76 kutija tog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.