Novopazarci nezadovoljni policijom i suđenjem!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarci nezadovoljni policijom i suđenjem!

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać izrazio je danas nezadovoljstvo ponašanjem policije tokom gostovanja tog kluba Čukaričkom u drugom kolu Super lige Srbije (1:1), kao i arbitražom glavnog sudije Maja Vujovića.

 

"Iako smo uredno obavestili Policijsku upravu Beograda o detaljima vezanim za dolazak i boravak naše ekipe, njihovi službenici se nisu pojavili. Nikog nije bilo u karantinu noć pre utakmice u Beogradu, kao i u trenutku polaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << autobusa prema stadionu", rekao je Korać radiju Sto plus.

 

On je dodao da je prava sreća da nije bilo neprijatnosti, ali da se Novopazarcima ovo prvi put dogodilo otkako igraju u Super ligi.

"To im je obaveza. Nepojmljivo je da se uvek dižu tenzije, dolaze celi bataljoni kad su utakmice u Novom Pazaru, a mi nismo ispraćeni ni sa dva saobraćajca. Tražićemo od Ministarstva unutrašnjih poslova detaljan izveštaj", kazao je Korać.

 

Klupski funkcioner je naglasio i da je glavni sudija Majo Vujović iz Novog Sada "još jednom oštetio" novopazarskog superligaša.

"Očekivali smo da će skidanje nekih arbitara s liste delotvorno uticati, ali suđenje Vujovića nas uverava da neće biti tako. Prošle sezone nas je katastrofalno oštetio protiv Voždovca i OFK Beograda, sinoć je nastavio u istom smeru. Uložili smo prigovor, uputićemo i žalbu na suđenje", najavio je Korać.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FK Novi Pazar nezadovoljan policijom i suđenjem

Izvor: SandzakPress.net, 18.Avg.2014, 02:58

Novi Pazar – Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać izrazio je danas nezadovoljstvo ponašanjem policije tokom gostovanja tog kluba Čukaričkom u drugom kolu Super lige Srbije (1:1), kao i arbitražom glavnog sudije Maja Vujovića. “Iako smo uredno obavijestili Policijsku...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.