Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2021, 16:08

Novom sistematizacijom u Željeznicama Srpske predviđeno 2.098 radnih mjesta

DOBOJ - Novom sistematizacijom u "Željeznicama Republike Srpske" predviđeno je 2.098 radnih mjesta i Uprava će danas usvojiti novi Pravilnik čime se prevazilazi dugogodišnji problem više sistematizacija u kompaniji, izjavio je generalni direktor Željko Radić i dodao da će se nastaviti inicirati prijem novih radnika potrebnih na terenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Novom sistematizacijom u ŽRS predviđeno 2.098 radnih mjesta

Izvor: Capital.ba, 25.Nov.2021

DOBOJ – Novom sistematizacijom u “Željeznicama Republike Srpske” predviđeno je 2.098 radnih mjesta i uprava će danas usvojiti novi Pravilnik čime se prevazilazi dugogodišnji problem više sistematizacija u kompaniji, izjavio je generalni direktor Željko Radić i dodao da će se nastaviti...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.