Novogodišnji karavan obišao sva vršačka sela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji karavan obišao sva vršačka sela

Grad Vršac je ove godine deci u gradu i naseljenim mestima Vršca podelio 3.500 paketića, a darovi su obezbeđeni odlukom lokalne vlasti, koja se, umesto za novogodišnji koncert, ponovo opredelila za paketiće za najmlađe Vrščane. Mališane u selima obišao je Novogodišnji karavan, a njegova poslednja stanica bila je u Pavlišu.

Sala Doma kulture u Pavlišu, prepuna dece i njihovih roditelja, uz veselu graju, osmehe i pesmu, dočekala je vršački novogodišnji karavan sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Deda Mrazom. Grad je ponovo odlučio da, umesto na skupe dočeke na gradskom trgu, sredstva izdvoji kako bi svako dete uzrasta  do 7 godina dobilo novogodišnji paketić.

Osim slatkiša, u paketićima su ih obradovale i edukativne igračke prilagođene uzrastu, a u gradu i svim selima podeljeno je oko 3500 poklona.

Kako objašnjavaju u lokalnoj samoupravi, jedna od glavnih misija i zadataka Grada je da što više obraduju svoje sugrađane, a posebno decu.

Pre Pavliša, karavan je obišao i sva ostala sela na teritoriji Vršca, a za mališane i gradu, kao i njihove vršnjake iz naseljenih mesta.

U Centru Millennium je takođe besplatno u dva termina izveden spektakularni dečji mjuzikl "Čekajući deda Mraza“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.