Novogodišnja očekivanja Piroćanaca

Izvor: RTS, 30.Dec.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja očekivanja Piroćanaca

Nova godina ili ne, za Piroćance je bitno da im se trošak ne stvara i da su im džepovi puni para, a pred Novu godinu želja ima mnogo, jer one ne koštaju ništa.
"Za skromnog čoveka, i očekivanja su skromna. Pošto 2016. godina nije bila bog zna kakva, očekujem da u najmanju ruku 2017. bude bar malo bolja", kaže jedan Piroćanac.

"Naša novogodišnja očekivanja su da bude puno zdravlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sreće, ljubavi, radost za decu", dodaje drugi.
"Treba se radovati malim stvarima koje imamo i da ne patimo za onim što nemamo. Ja se radujem svojoj unuci koja je upravo dobila paketić od Deda Mraza i delim njenu sreću", kaže građanin.
"Ja sam za Novu godinu poželela novi telefon i bila sam vredna, zato sam dobila taj poklon. Da li ti je Deda Mraz doneo poklon? Ne znam kada sam se probudila, bio je ispod jelke". Zadovoljni smo - i kada ima i kad nema, sve je dobro samo zdravlje da je dobro. Srećna nova godina i vama i svim gledaocima", kažu Piroćanci.
A gde su novogodišnje želje, tu je i čovek u crvenom odelu. Za njih je punih 40 godina zadužen najstariji pirotski Deda Mraz Stanko Jovanović. I ovih dana radi punom parom deli poklone, ali i savete, kako do njih najbrže stići.
"Da bi se dobio poklon, treba manje sedenja, više rada. A pošto znam čemu se Piroćanci nadaju želim im da uporno štede i da su im puni novčanici", kaže Stanko.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.