Novo sufinansiranje navodnjavanja

Izvor: Danas, 01.Avg.2014, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo sufinansiranje navodnjavanja

Vršilac funkcije pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bugarski uručio je novih 76 ugovora vojvođanskim poljoprivrednicima za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje. Za navodnjavanje nova 1.643 hektara vojvođanskih oranica, iz pokrajinskog budžeta je izdvojeno 50 miliona dinara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Za prerađivače izdvojeno 10 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2014

U Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo danas su potpisani ugovori sa 14 korisnika podsticajnih sredstava za sufinansiranje malih prerađivačkih kapaciteta u Vojvodini, čija vrednost iznosi 10,8 miliona dinara...Ugovori su potpisani na osnovu konkursa za 2014. godinu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.