Novo klizište kod Topole, opština bez finansija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2021, 17:14

Novo klizište kod Topole, opština bez finansija

U selu Jarmenovci kod Rudnika aktiviralo se klizište zbog čestih padavina i topljenja snega, zbog čega je ugroženo vikend naselje, a predsednik opštine Topola Igor Petrović za Tanjug kaže da je tu vest saznao iz medija i da još nije primio nijedan poziv meštana.

On je rekao da će građevinska inspekcija biti poslata na teren, te ukazao da je problem sa klizištima višegodišnji i da opština nema novca da u potpunosti sanira taj problem.

Kako je rekao, opština >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prošle jeseni obezbedila skip i slala mehanizaciju, ali klizište u Jarmenovacima i dalje ostaje problem.

"To je problem koji treba rešiti, a mi nemamo novca da to saniramo", rekao je Petrović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.