Novine: Zgazićemo vas!, Ko je ubio Olivera Ivanovića?

Izvor: B92, 12.Jan.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Zgazićemo vas!", "Ko je ubio Olivera Ivanovića?"

Dnevna štampa u izdanju od nedelje bavi se najavljenim pooštravanjem kaznene politike u Srbiji, ali i ubistvom Olivera Ivanovića uoči godišnjice.

„Večernje novosti“ pišu o najavljenom pooštravanju kazni u tekstu naslovljenom „Doživotna robija za ubice dece“, a „Politika“ pita „ko je ubio Olivera Ivanovića?“.

„Blic“ navodi da je „predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će država pooštriti kazne za najteža krivična dela i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će biti uveden institut doživotne kazne zatvora za one koji su počinili najteža krivična dela, čime je prihvaćen predlog dela javnosti i Igora Jurića”.

„Kurir“ piše da je predsednik Aleksandar "Vučić poručio kriminalcima: Zgazićemo vas!“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.