Novine: Započet proces vraćanja nadležnosti sa BIH, Digitalno nasilje trend među mladima

Izvor: B92, 10.Dec.2021, 22:56

Novine: "Započet proces vraćanja nadležnosti sa BIH", "Digitalno nasilje trend među mladima"

Dnevne novine u izdanju od subote, 11. decembra donose vesti o vraćanju nadležnosti sa BIH na RS i tome da je popularni jutjuber Baka Prase priveden.

"Politika" u svom novom broju se bavi prenošenjem nadležnosti sa BIH na Republiku Srpsku: "Započet proces vraćanja nadležnosti sa BIH", ali i puštanju bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović: "Dijana Hrkalović puštena iz pritvora."

"Večernje Novosti" se u svom novom broju bave ditialnim nasilje: "Kako štititi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najmlađe od digitalnih nasilnika", ali se takođe bave i prenošenjem nadležnosti sa BIH na RS: "Ne želimo rat, hoćemo nazad ono što nam daje Dejton".

"Blic" u svom novom broju kao glavnu temu ima digitalno nasilje: "Digitalno nasilje trend među mladima", ali se bavi i novim omikron sojem koronavirusa:"Šta je nevidljivi omikron i kad stiže?"

"Alo" se bavi privođenjem jutjubera Bake Praseta: "Priveden Baka Prase" ali i klanom Velje Nevolje: "Sedamdeset miliona evra Velja i mesar sakrili u bitikonima".

"Kurir" se bavi tragičnom sudbinom jutjuberke koja je izvršila samoubistvo posle zlostavljanja na internetu: "Surovo, Kika nije jedina, svaki četvrti tinejdžer žrtva je terora na društvenim mrežama", ali i raskolom među demonstrantima: "Raskol".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.