Novine: Vrh epidemije trajaće još desetak dana, Klade se na broj umrlih

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 22:13

Novine: "Vrh epidemije trajaće još desetak dana", "Klade se na broj umrlih"

Dnevna štampa u izdanju od srede prenosi procene dr Predraga Kona o trajanju vrhunca epidemije, piše o morbidnim ponudama kladiconica tokom pandemije...

"Blic" prenosi predviđanje dr Kona: "Vrh epidemija trajaće još desetak dana", a glavna vest lista je procena dr Branislava Tiodorovića: "Bićemo imuni na koronu kad je dobije 60 odsto ljudi".

O "bizarnim ponudama" kladionica piše "Alo", navodeći da kockari pokušavaju da zarade pogađajući koliko će biti mrtvih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od kovida-19, a celodnevni karatnin i nestašica toalet papira deo su onlajn ponude.

"Politika" se bavi pouzdanošću testova na koronavirus.

"Zabrana od 24 sata moguća u žarištima", udarna je vest "Večernjih novosti".

"Kurir" na naslovnoj insistira da Srpkinja iz Lugana koja je znala da je obolela od kornavirusa i zarazila druge ide na robiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.