Novine: Uz crnog orla do saveza sa Tiranom, Politika i blokade

Izvor: B92, 09.Okt.2019, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Uz crnog orla do saveza sa Tiranom", "Politika i blokade"

Dnevna štampa za 10. oktobar naslovne strane posvetila je planovima Aljbina Kurtija posle izbora na KiM i zaustavljanju fudbalera Zvezde na prelazu Jarinje.

"Večenje novosti" pišu o planu Aljbina Kurtija nakon pobede na izborima na Kosovu i Metohiji: Kurti već provocira: Uz crnog orla do saveza sa Tiranom.

Glavni naslov "Politike" je "Politika i blokade" i tekst o protestima taksita koji se održavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od prošle nedelje. "Politika" donosi i priču o napadu Turske vojske na Siriju i pozivu zvaničnika EU da se ti sukobi okončaju.

"Zvezdi zabranjen ulazak na Kosovo", piše Blic. Svi štampani mediji posvetili su naslovne strane priči o zaustavljanju fudbalera Crvene zvezde kao i novinara i navijača na prelazu Jarinje.

Oni su se uputili na utakmicu Crvene zvezde i Trepče koja je trebalo da bude odigrana u Kosovskoj Mitrovici.

"Kurir" piše o hirurzima koji dolaze u našu zemlju: "Verovali ili ne: Kardiohirurzi iz Austrije, Slovenije i Nemačke došli u Srbiju da rade".

"Kurti kupuje ministre po Beogradu", piše "Alo!" o potencijalnom premijeru kosovske vlade, lideru Samoopredeljenja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUKOVIĆ ZA PINK: Pobednici izbora u takozvanoj državi Kosovo treba da se suoče sa realnošću koja je za njih surova (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 10.Okt.2019, 10:33

Nenad Vuković, predsednik Društva lobista Srbije, komentarišući izjavu Aljbina Kurtija koji je najavio ujedinjenje sa Albanijom rečima „Uz crnog orla do saveza sa Tiranom“, kaže da gospoda koja su dobila izbore u takozvanoj državi treba da se suoče sa realnošću koja je za njih surova.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.