Novine: U noćni provod samo sa kovid propusnicom; Ne bole me rane, nego strah dece

Izvor: B92, 20.Okt.2021, 21:27

Novine: "U noćni provod samo sa kovid propusnicom"; "Ne bole me rane, nego strah dece"

Dnevne novine u izdanju od četvrtka, 21. oktobra pišu o odluci Kriznog štaba da uvede kovid propusnice od 22 sata za ulazak u kafiće i ugostiteljske objekte.

"Politika" na naslovnoj strani piše o slučaju srednjoškolca u Kruševcu "Dečak star 16 godina izgubio bitku sa koronom", dok o izveštaju Evropske komisije piše "Dobar znak iz Brisela na putu Srbije u EU".

"Blic" piše o dolasku holivudskog glumca u Beograd "Džoni Dep: Volim Srbiju jer ovde žive ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa dušom", dok o odluci Kriznog štaba piše "U noćni provod samo sa kovid propusnicom".

"Večernje novosti" prenose izjavu Srećka Sofronijevića ranjenog na Kosovu i Metohiji "Ne bole me rane, nego strah dece", dok o novoj meri Kriznog štaba piše "U kafane i klubove uz propusnicu posle 22 sata".

"Kurir" ne prestaje da piše o bivšoj državnoj sekretarki MUP-a "Dijana poslala ljubavnika da ubije Popa", dok donosi i izjavu književnika Matije Bećkovića "Knjiga će nadživeti sve moderne medije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.