Novine:  Stvaranje nove, ili opstanak stare Evrope; Kako i kada ćemo izaći iz začaranog kruga korone

Izvor: B92, 24.Sep.2021, 23:53

Novine: "Stvaranje nove, ili opstanak stare Evrope"; "Kako i kada ćemo izaći iz začaranog kruga korone"

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 25. septembar na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

"Novosti" pišu nakon poziva poslaniku Srpske liste i predsedniku opštine Zvečan Ivanu Todosijeviću da se javi na izdržavanje zatvorske kazne: "Udar Prištine na Srbe zbog istine o Račku", pišu i o nesreći u Zemunu, kada je autobus uleteo u dečje igralište, pod naslovom "Autobus kosio decu".

"Politika" piše o izborima za novog kancelara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Nemačkoj, list piše u tekstu "Stvaranje nove, ili opstanak stare Evrope". Sa administrativnog prelaza Končulj kod Bujanovca, list piše "Zajednica srpskih opština je na Kosovu zabranjen termin".

"Blic" u tekstu "Osmeh mališana je najveća nagrada" o uručivanju čeka od milion dinara Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska od strane "Blic fondacije" i Olimpijskog komiteta Srbije. Neurobiolog i molekularni biolog Miloš Babić objašnjava za list "Kako i kada ćemo izaći iz začaranog kruga korone".

"Kurir" piše o tragediji u Nišu: "Korona ubila porodilju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.