Novine: Srbija traži najtežu kaznu za silovatelja; Vakcinama stavljamo tačku na pandemiju

Izvor: B92, 17.Jan.2021, 22:43

Novine: "Srbija traži najtežu kaznu za silovatelja"; "Vakcinama stavljamo tačku na pandemiju"

Glavna tema dnevna štampa u Srbiji za ponedeljak 18. januar je slučaj zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića.

"Politika" povodom slučaja koji je pokrenuo lavinu u javnosti piše: "Optužbe za silovanje u školi glume", a pored toga ovaj list piše i o položaju Srba u Severnoj Makedoniji.

"večernje novosti" o žiteljima Kostajnice gde potresi ne prestaju: "Preživeli smo strahote rata i ovu ćemo muku pobediti".

Sutrašnji "Danas" donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovor sa Dušanom Popadićem, profesorom imunologije: "Vakcinama stavljamo tačku na pandemiju".

List "Blic" piše: "Priča koja je potresla Srbiju: Jeziva svedočenja žrtava Mike Aleksića", a "Alo" istim povodom navodi: "Srbija traži najtežu kaznu za silovatelja".

"Kurir" piše o još jednoj tragediji koja se dogodila u subotu kada je muškarac upao u porodičnu kuću i usmtrio tri osobe, a ubrzo izvršio i samoubistvo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za ponedeljak, 18. januara 2021. godine

Izvor: Beta, 18.Jan.2021, 09:40

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 18. januar 2021. godine najviše piše o optužbama za silovanje i polno uznemiravanje protiv poznatog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, masovnom ubistvu kod Sjenice, epidemiološkoj situaciji, drugim ekonomskim i društvenim temama.ALO - "Srbija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.