Novine: Slavica posle 4 godine poljubila decu, Ko ne opravda markicu, plaća namet 10 odsto

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Slavica posle 4 godine poljubila decu", "Ko ne opravda markicu, plaća namet 10 odsto"

Dnevna štampa u izdanju od srede piše o povratku otete dece Slavice Burmazović, slučaju kidnapovanja dečaka u Staroj Pazovi, isplati naknada za prevoz...

O isplati naknada za prevoz "Večernje novosti" pišu: "Ko ne opravda markicu, plaća namet od 10 odsto". List navodi da je ovo moguća opcija ako zažive predložene izmene Zakona o porezu na dohodak građana i da poslodavac može da odluči i da zaposlednima kupuje mesečne pretplatne karte.

"Slavica posle četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine poljubila svoju otetu decu", piše "Alo" o slučaju Slavice Burmazović, kojoj je pre 2015. godine bivši muž Ejup odveo dve ćerke i sina prvo u Tursku, a zatim u Iran.

"Blic" piše o istrazi kidnapovanja dečaka u Staroj Pazovi: "Otetog dečaka čuvao najstariji sin otmičara".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teže do keša od prevoza: Ko ne opravda markicu, plaća porez 10 odsto

Izvor: B92, 30.Okt.2019

Beograd -- Samo jedna reč dodata članu 18 Zakona o porezu na dohodak građana mogla bi većinu zaposlenih da ostavi bez omiljenog keša koji dobijaju na ime troškova prevoza...Poslodavci će, ako se Nacrt zakona usvoji u sadašnjoj formi, od 1. januara, moći da biraju da li će radnicima kupovati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.