Novine: Propagiranje Velike Albanije reakcija na jačanje Srbije, Hiljade kovid idiota maršira u Berlinu

Izvor: B92, 02.Avg.2020, 22:57

Novine: "Propagiranje Velike Albanije reakcija na jačanje Srbije", "Hiljade kovid idiota maršira u Berlinu"

Novineu izdanju za ponedeljak pišu o koronavirusu i navode da je do septembra moguće da bude ispod 50 zaraženih, a pored toga bave se i godišnjicom Oluje.

"Politika" piše da je "Propagiranje 'Velike Albanije' reakcija na jačanje Srbije", a "Novosti" u tekstu "Bura pred godišnjicu 'Ouje'" navode da je Miloševićev odlazak u Knin sramota za sve Srbe.

Dnevni list "Danas" javlja da je "Najveće žarište u Evropi naš region", a "Blic" da će "Broj žaraženih ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 50 do septembra" biti moguć ako se nastavi sa pridržavanjem mera.

"Kurir" u tekstu "Egzekucije" u Južnoj Americi piše da je u ratu kartela ubijeno više od 10 Srba, a "Alo" da "Hiljade kovid idiota maršira u Berlinu".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novine: "Ko je od naprednjaka za vlast sa socijalistima, a ko protiv", "Lončar se iz Vlade vraća u Urgentni"

Izvor: B92, 03.Avg.2020, 21:44

Novine se u izdadnju za utorak najviše bave konstituisanjem Skupštine Srbije..."Politika" piše: "Kineskim raketama branićemo srpsko nebo", a "Novosti" da "'Za dom spremni' čeka Miloševića"...Dnevni list "Danas" piše da je "Sudbina 770 ljudi nestalih u 'Oluji' i dalje nepoznata", dok "Blic" otkriva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.