Novine: Poslaćemo šaltere u istoriju; Veljin klan ubio Mišu Ognjanovića

Izvor: B92, 13.Feb.2021, 22:43

Novine: "Poslaćemo šaltere u istoriju"; "Veljin klan ubio Mišu Ognjanovića"

Dnevne novine u izdanju od nedelje, 14. februara pišu o ponovo akutelizovanoj temi logora u Jasenovcu, kao i epidemiji koronavirusa u Srbiji.

"Politika" nedeljni broj posvećuje temi prikrivanja istine o Jasenovcu pod naslovom "Moramo da budemo glas nevinih žrtava", a donosi i intervju sa direkorom Kancelarije za IT i E-upravu Mihailom Jovanovićem "Poslaćemo šaltere u istoriju".

"Večernje novosti" pišu o najvećem punktu za imunizaciju protiv koronavirusa u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na "Beogradskom sajmu" pod naslovom "Heroji iz senke u vakcinaciji koju hvali svet", kao i o Sretenjskim priznanjima "Orden patrijarhu Kirilu, Kusti, Rukavišnjikovu...".

Nedeljni broj "Blic" posvećuje temi korišćenja društvenih mreža "90 odsto mladih zaspi i budi se uz društvene mreže", a donosi i intervju sa bivšim fudbalerom Draganom Stojovićem Piksjem "Veliki Milan se rodio u beogradskoj magli".

"Kurir" nastavlja seriju tekstova o Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, te donosi ekskluzivnu fotografiju pod naslovom "Narko-kartel", a piše i o izboru za patrijarha SPC "Irinej, Porfirije i Jefrem imaju 29 od 39 glasova".

List "Alo" piše "Veljin klan ubio Mišu Ognjanovića".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za nedelju, 14. februar 2021. godine

Izvor: Beta, 14.Feb.2021, 09:10

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju 14. februar 2021. najavljuju intervjue sa načelnikom Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslavom Cmolićem i bivšim predsednikom Vlade Vojvodine i nekadašnjim liderom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem, pišu o vakcinaciji i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.