Novine: Omikron će do aprila zaraziti 70 odsto ljudi; Crni rekord, 18.006 novozaraženih

Izvor: B92, 18.Jan.2022, 23:10

Novine: "Omikron će do aprila zaraziti 70 odsto ljudi"; "Crni rekord, 18.006 novozaraženih"

Dnevne novine u Srbiji za sredu 19. januar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme.

"Novosti" pišu o koronavirusu i situaciji u Srbiji: "Omikron će do aprila zaraziti 70 odsto ljudi".

Izdanje "Politike" svoju naslovnicu posvećuje predsedniki Srbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Turske Režepu Tajipu Erdoganu: "Poštovati integritet i Sarajeva i Banjaluke".

"Blic" takođe fokus stavlja na koronavirus i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << omikron varijantu: "Omikron udara, ko sme da se leči kod kuće?"

List "Kurir" piše o sastanku dva predsednika u Turskoj: "Vučić s Erdoganom govorio o regionu, investicijama".

"Alo" piše: "Crni rekord, 18.006 novozaraženih".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za sredu, 19. januar 2022. godine

Izvor: Beta, 19.Jan.2022, 09:13

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 19. januar 2022. pišu o kompaniji Rio Tinto, o poseti predsednika Srbije Turskoj, o pandemiji korona virusa, o referendumu o ustavnim promenama, ali i o drugim političkim i ekonomskim temama.ALO - O korona virusu: "Crni rekord 18.006...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.